S.L. Grey - het appartementMark en Steph hebben moeite terug te keren naar hun normale leven nadat gewapende mannen hun huis in Kaapstad zijn binnengevallen. 
Ze besluiten een uitvlucht te zoeken en ontmoeten online een koppel uit Parijs met wie ze een huizenruil opzetten. Dit romantische uitje klinkt perfect, maar zodra ze in Parijs aankomen, realiseren ze zich snel dat niets is zoals geadverteerd.

Achter S.L Grey gaat het Zuid-Afrikaanse schrijversduo Sarah Lotz en Louis Greenberg schuil.
Ze hebben met het appartement een huiveringwekkende thriller afgeleverd. Het  echtpaar Mark en Steph, met een zwaar verleden besluit aan woningruil te doen. Hun huis in Kaapstad verruilen ze na een gewelddadige overval voor een appartement in het centrum van Parijs. Na een eerste aanblik weten ze dat dit absoluut niet voldoet aan dat wat hun beloofd was, doet de wifi het niet en is het een somber kot dat unheimisch aanvoelt.
Omdat ze niet veel geld meer te besteden hebben zijn ze met hun kind veroordeeld tot deze plek...Mark en Steph kunnen nergens de vinger op leggen, maar krijgen al snel het gevoel dat het er niet pluis is...

0

Een opmerking toevoegen

Laden